Du Hast, Sonne, Engel… Rum. Jedna drsná pecka vedle druhé a za všemi stojí němečtí Rammstein. Rammstein Rum rozhodně není jen láhev s velkým jménem na etiketě. Je to parádní směs rumů z Jamajky, Trinidadu a Guayany, které zrály v tropickém klimatu Karibiku až 12 let v sudech po bourbonu. Ve vůni i chuti dominují kouřové, dřevité a ovocné tóny. Na patře přechází od mírně nahořklého nádechu k ovocné chuti. Pro fanoušky kapely skvělý dárek, pro milovníky rumu velké překvapení.   Zákaz prodeje alkoholických... Celý popis

Koupit za 999 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Du Hast, Sonne, Engel… Rum. Jedna drsná pecka vedle druhé a za všemi stojí němečtí Rammstein. Rammstein Rum rozhodně není jen láhev s velkým jménem na etiketě. Je to parádní směs rumů z Jamajky, Trinidadu a Guayany, které zrály v tropickém klimatu Karibiku až 12 let v sudech po bourbonu. Ve vůni i chuti dominují kouřové, dřevité a ovocné tóny. Na patře přechází od mírně nahořklého nádechu k ovocné chuti. Pro fanoušky kapely skvělý dárek, pro milovníky rumu velké překvapení.
 
Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.Objednáním alkoholu stvrzujete, že jste osoba starší 18-ti let.
 
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Rammstein
Značka Rammstein
Alkohol 40 %
Objem 0.7 l
Doba zrání 12 let
Původ Trinidad
Druh rumu tmavé
Typ sudu Bourbon cask
Druh balení tuba
Zobrazit více parametrů