GRIZLY Kakaové máslo pražené BIO 250 g Administrativní zařazení: Rostlinný tuk Složení: Kakaové máslo* 100 % *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Peru Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Vlastnosti a výhody: Kakaové boby pocházejí z provenience Pangoa Cooperative, Satipo v Peru, přeměnu na máslo provádí přímo výrobce - pěstitel. Vybraná kakaová zrna odrůdy Criollo obsahující množství kakaového másla s intenzivním aroma a chutí. Jedná se o tradiční... Celý popis

Koupit za 249 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

GRIZLY Kakaové máslo pražené BIO 250 g

Administrativní zařazení: Rostlinný tuk
Složení: Kakaové máslo* 100 %
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Země původu: Peru
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.

Vlastnosti a výhody: Kakaové boby pocházejí z provenience Pangoa Cooperative, Satipo v Peru, přeměnu na máslo provádí přímo výrobce - pěstitel. Vybraná kakaová zrna odrůdy Criollo obsahující množství kakaového másla s intenzivním aroma a chutí. Jedná se o tradiční autochtonní odrůdu pocházející z původního regionu. K odstranění zrn od obalu a zároveň zaručení RAW kvality suroviny jsou plody zahřáté maximálně na 40 °C, přeměna na tekutinu (kakaová pasta) se provádí lisováním bobů za studena (maximálně 30 °C). Máslo není dezodorované.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Použití: Kakové máslo je skvělé pro výrobu čokolád, ale i dalších cukrářských lahůdek. Bohaté využití najde ale i v kosmetice, můžete jej použít na popraskanou nebo citlivou pokožku.
Kakaové máslo je přírodní tuk s bohatým výživovým profilem získaný z plodů kakaovníku. Je z vybraných vysoce kvalitních kakaových bobů a je v bio kvalitě.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Grizly