Koření Červenka Pepř bílý celý 50g Bílý pepř jsou bobule sklízené červené v plné zralosti, namáčí se do vody, aby z nich mohlo být odstraněno oplodí, následně se semena suší na slunci, než vznikne typická žlutobílá barva. Dějiny obchodu s pepřem sahají až do doby antické, kdy používání pepře bylo otázkou prestiže. Obchodníci bohatnoucí na prodeji pepře byli titulováni pepřové žoky. Obchodní stezky s pepřem se přísně střežily. Kvůli pepři byly rozvráceny i mocné říše. Jedna unce pepře byla vyvažována... Celý popis
Koupit za 44 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Koření Červenka Pepř bílý celý 50g
Doprava:
69 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Popis
Koření Červenka Pepř bílý celý 50g
Bílý pepř jsou bobule sklízené červené v plné zralosti, namáčí se do vody, aby z nich mohlo být odstraněno oplodí, následně se semena suší na slunci, než vznikne typická žlutobílá barva.
Dějiny obchodu s pepřem sahají až do doby antické, kdy používání pepře bylo otázkou prestiže. Obchodníci bohatnoucí na prodeji pepře byli titulováni pepřové žoky. Obchodní stezky s pepřem se přísně střežily. Kvůli pepři byly rozvráceny i mocné říše. Jedna unce pepře byla vyvažována jednou uncí zlata. Sloužil i jako oběživo a renta. Nejdůležitějšími producenty jsou Indonésie, Indie, Brazílie, Malajsie a Vietnam.
Návod na použití: Bílý pepř je velice pálivý a ostrý druh pepře, který se používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
Složení: 100% pepř bílý celý
- Alergeny: bez alergenů
- Složení: Pepř bílý celý 100%
- Návod na použití: Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému,rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
- Skladování: do 20 °C (pokojová teplota)
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)-Bílkoviny (g)-Tuky (g)-Z toho nasycené mastné k. (g)-Sacharidy (g)-Z toho cukry (g)-Vláknina (g)-Sůl (g)-
Bílý pepř jsou bobule sklízené červené v plné zralosti, namáčí se do vody, aby z nich mohlo být odstraněno oplodí, následně se semena suší na slunci, než vznikne typická žlutobílá barva.
Dějiny obchodu s pepřem sahají až do doby antické, kdy používání pepře bylo otázkou prestiže. Obchodníci bohatnoucí na prodeji pepře byli titulováni pepřové žoky. Obchodní stezky s pepřem se přísně střežily. Kvůli pepři byly rozvráceny i mocné říše. Jedna unce pepře byla vyvažována jednou uncí zlata. Sloužil i jako oběživo a renta. Nejdůležitějšími producenty jsou Indonésie, Indie, Brazílie, Malajsie a Vietnam.
Návod na použití: Bílý pepř je velice pálivý a ostrý druh pepře, který se používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
Složení: 100% pepř bílý celý
- Alergeny: bez alergenů
- Složení: Pepř bílý celý 100%
- Návod na použití: Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému,rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
- Skladování: do 20 °C (pokojová teplota)
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)-Bílkoviny (g)-Tuky (g)-Z toho nasycené mastné k. (g)-Sacharidy (g)-Z toho cukry (g)-Vláknina (g)-Sůl (g)-
Parametry
Výrobce | Koření Červenka |
Druh koření | pepř |
Hmotnost | 50 g |