Bestseller na Slovensku. Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s trávením, alergie, intolerance nebo vyhledávají kvalitu a zdravý životní styl. Začátky nahrazování kvasnic kváskem jsou často obdobím plným otázek, na které potřebujete znát odpověď, aby vaše kváskové dílo vyšlo tak, jak má. Jenže jak se máte vyznat... Celý popis
Koupit za 664 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kváskování - Recepty z kvásku - Štefková Naty Žúreková
Doprava:
29 Kč
Skladem
664 Kč
Koupit za 664 Kč
Kváskování - Recepty z kvásku. Vaříme a pečeme s kváskem - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau, kolektiv autorů
Doprava:
48 Kč
Skladem
719 Kč
Koupit za 719 Kč
Kváskování - Recepty z kvásku - Rau Daniela, Naty Štefková Žúreková
Doprava:
24 Kč
Skladem
799 Kč
Koupit za 799 Kč
Kváskování - Recepty z kvásku - Naty Žúreková Štefková
Doprava:
zdarma
Skladem
671 Kč
Koupit za 671 Kč
Žúreková Štefková, Naty - Kváskování - Recepty z kvásku
Doprava:
56 Kč
Skladem
633 Kč
Koupit za 633 Kč
Popis
Bestseller na Slovensku.
Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s trávením, alergie, intolerance nebo vyhledávají kvalitu a zdravý životní styl.
Začátky nahrazování kvasnic kváskem jsou často obdobím plným otázek, na které potřebujete znát odpověď, aby vaše kváskové dílo vyšlo tak, jak má. Jenže jak se máte vyznat v různých informacích na internetu, které se od sebe liší? Už nemusíte hledat, v této kuchařce najdete o kvásku a kváskování vše od A do Z. :-)
V knize najdete pestrou paletu 65 sladkých i slaných jídel upečených, uvařených nebo usmažených pomocí kvásku. A protože kváskování je vhodné i pro celiaky, v knize je i samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebů a jiných jídel.
Kniha je určena nejen pro všechny, kteří už kváskujete a chcete se dozvědět nové a osvědčené recepty z kvásku, ale i pro úplné začátečníky, kniha vás naučí, jak snadno a dobře kváskovat. Perfektní je, že v knize kromě množství zajímavých receptů najdete i návod, jak si svůj kvásek založíte, jak se o něj máte starat, dále tipy a triky při práci s lepkovým i bezlepkovým těstem, ba dokonce i popis chyb chleba a kvásku, které mohou při pečení nastat.
V receptech je všechno pěkně a postupně vysvětleno, dokonce i s fotkami postupu, abyste věděli, jak má těsto průběžně vypadat.
Jednoduše shrnuto: konečně komplexní kniha zaměřená na kvásek a kváskování.
V této unikátní kuchařce najdete následující:
65 receptů z kvásku
Bezlepkové recepty z kvásku
Jak udělat kvásek
Jak pečovat o domácí kvásek
Celá výroba kvásku
Příprava kvásku před pečením
Chyby chleba a kvásku během pečení
Kvásek a jeho zdravotní účinky
Historie kvásku
Zajímavosti o kvásku
Další tipy a triky při pečení a vaření s kváskem
Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s trávením, alergie, intolerance nebo vyhledávají kvalitu a zdravý životní styl.
Začátky nahrazování kvasnic kváskem jsou často obdobím plným otázek, na které potřebujete znát odpověď, aby vaše kváskové dílo vyšlo tak, jak má. Jenže jak se máte vyznat v různých informacích na internetu, které se od sebe liší? Už nemusíte hledat, v této kuchařce najdete o kvásku a kváskování vše od A do Z. :-)
V knize najdete pestrou paletu 65 sladkých i slaných jídel upečených, uvařených nebo usmažených pomocí kvásku. A protože kváskování je vhodné i pro celiaky, v knize je i samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebů a jiných jídel.
Kniha je určena nejen pro všechny, kteří už kváskujete a chcete se dozvědět nové a osvědčené recepty z kvásku, ale i pro úplné začátečníky, kniha vás naučí, jak snadno a dobře kváskovat. Perfektní je, že v knize kromě množství zajímavých receptů najdete i návod, jak si svůj kvásek založíte, jak se o něj máte starat, dále tipy a triky při práci s lepkovým i bezlepkovým těstem, ba dokonce i popis chyb chleba a kvásku, které mohou při pečení nastat.
V receptech je všechno pěkně a postupně vysvětleno, dokonce i s fotkami postupu, abyste věděli, jak má těsto průběžně vypadat.
Jednoduše shrnuto: konečně komplexní kniha zaměřená na kvásek a kváskování.
V této unikátní kuchařce najdete následující:
65 receptů z kvásku
Bezlepkové recepty z kvásku
Jak udělat kvásek
Jak pečovat o domácí kvásek
Celá výroba kvásku
Příprava kvásku před pečením
Chyby chleba a kvásku během pečení
Kvásek a jeho zdravotní účinky
Historie kvásku
Zajímavosti o kvásku
Další tipy a triky při pečení a vaření s kváskem
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2019 |
Nakladatelství | Plutos Company |
Autor | Žúreková Štefková, Naty |
Počet stran | 344 |
Výrobce | Plutos Company |
Vazba | vázaná |
Jazyk | české |
Váha | 1256 gramů |
ISBN | 978-80-973442-0-7 |