K vytvoření neodolatelné dobroty není potřeba spousta cukru a dochucovadel. Stačí dvě 100% přírodní suroviny – kešu ořechy a prášek z lyofilizovaného manga. Žádný přidaný cukr, tuk, aditiva nebo éčka. Ořechy nejsou pražené ani solené. Lyofilizované mango vás ohromí svou svěží chutí, a navíc obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Při sušení mrazem se totiž prospěšné látky zachovají podobně jako v čerstvém ovoci. Kešu ořechy jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin (omega-3 a omega-6), bílkovin a... Celý popis

Koupit za 129 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

K vytvoření neodolatelné dobroty není potřeba spousta cukru a dochucovadel. Stačí dvě 100% přírodní suroviny – kešu ořechy a prášek z lyofilizovaného manga. Žádný přidaný cukr, tuk, aditiva nebo éčka. Ořechy nejsou pražené ani solené.

Lyofilizované mango vás ohromí svou svěží chutí, a navíc obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Při sušení mrazem se totiž prospěšné látky zachovají podobně jako v čerstvém ovoci. Kešu ořechy jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin (omega-3 a omega-6), bílkovin a vlákniny. Když se dají mango a kešu dohromady, nejen že omámí vaše chuťové pohárky, ale navíc vám dodají spoustu energie.

Jak si vychutnat kešu v prášku z mrazem sušeného manga?

Dopřejte si kešu v mangové krustě místo čokoládových pralinek a jiných sladkostí. Přidejte pár kuliček do granoly a přetvořte ji na snídani gurmánů. Nebo obdarujte své blízké originálním jedlým dárkem.

Lyofilizované mango s kešu je plné vitamínů a minerálů

- Mrazem sušené mango si zachovalo většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.

- Kešu ořechy jsou zdrojem omega-3, omega-6 a dalších mastných kyselin.

- Obsahují také vysoký podíl bílkovin oproti vlašským nebo makadamovým ořechům.

- Mango je známé obsahem vitamínu C a beta-karotenu.

- V mangu najdete také vitamíny skupiny B (zejména B6 a B9).

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Proč nakoupit kešu v mangové krustě na Lyofio.cz

- 100 % přírodní původ, bez éček a přidaného cukru

- celý kešu ořech uvnitř každé polokoule

- úžasně křupavá textura

- znovuuzavíratelný obal

Alergeny: Obsahuje kešu.

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 g

Vlhkost
≤5 %

Tuky (%)
5,3

  -> z toho nasycené mastné kyseliny (%)
0,1

Protein (%)
19,6

Vláknina (%)
7,8

Sacharidy (%)
79,3

  -> z toho cukry (%)
46

Energie
388 kcal / 1690 kJ
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Lyofio