Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kysaný mléčný nápoj.Obsah tuku: min. 0,8%. Kefírové mléko nízkotučné s příchutí citron a bezový květ obsahuje probiotické kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus) a má pouze 0,8 % tuku. Je vhodné pro všechny věkové kategorie. Nová příchuť je v ekologickém balení, díky tomu je produkt přátelský k životnímu prostředí a také výrazný na pultech. O VÝROBCI Tradice výroby mléka a mléčných výrobků na Valašsku sahá... Celý popis
Koupit za 26 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kysaný mléčný nápoj.Obsah tuku: min. 0,8%.
Kefírové mléko nízkotučné s příchutí citron a bezový květ obsahuje probiotické kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus) a má pouze 0,8 % tuku. Je vhodné pro všechny věkové kategorie.
Nová příchuť je v ekologickém balení, díky tomu je produkt přátelský k životnímu prostředí a také výrazný na pultech.
O VÝROBCI
Tradice výroby mléka a mléčných výrobků na Valašsku sahá hluboko do historie. Mlékárna ve Valašském Meziříčí byla založena již v roce 1936 jako mlékárna Spolku chovatelů hovězího dobytka s obchodním názvem Valašská spolková mlékárna ve Valašském Meziříčí. Tento spolek reprezentovalo 9 - 12 větších zemědělců z oblasti kolem Valašského Meziříčí. Zakladatelem této mlékárny byl pan Vilém Frank, který byl jejím správcem a ředitelem až do roku 1960.
Současný výrobní program tvoří tyto výrobky: smetanové jogurty, polotučné ovocné jogurty, nízkotučné ovocné jogurty, kysané výrobky, BIO jogurty, jogurtová mléka, čerstvé tekuté výrobky. Zákazníci si je oblíbili především pro jejich vysokou kvalitu a lahodnou chuť. Vysoká kvalita výrobků je potvrzena nejen jejich stoupající oblibou, ale i získáním nejrůznějších ocenění. Za těmito úspěchy stojí především zaměstnanci společnosti, kteří ke kvalitě výrobků přispívají svým nadšením a obětavostí.
Kefírové mléko nízkotučné s příchutí citron a bezový květ obsahuje probiotické kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus) a má pouze 0,8 % tuku. Je vhodné pro všechny věkové kategorie.
Nová příchuť je v ekologickém balení, díky tomu je produkt přátelský k životnímu prostředí a také výrazný na pultech.
O VÝROBCI
Tradice výroby mléka a mléčných výrobků na Valašsku sahá hluboko do historie. Mlékárna ve Valašském Meziříčí byla založena již v roce 1936 jako mlékárna Spolku chovatelů hovězího dobytka s obchodním názvem Valašská spolková mlékárna ve Valašském Meziříčí. Tento spolek reprezentovalo 9 - 12 větších zemědělců z oblasti kolem Valašského Meziříčí. Zakladatelem této mlékárny byl pan Vilém Frank, který byl jejím správcem a ředitelem až do roku 1960.
Současný výrobní program tvoří tyto výrobky: smetanové jogurty, polotučné ovocné jogurty, nízkotučné ovocné jogurty, kysané výrobky, BIO jogurty, jogurtová mléka, čerstvé tekuté výrobky. Zákazníci si je oblíbili především pro jejich vysokou kvalitu a lahodnou chuť. Vysoká kvalita výrobků je potvrzena nejen jejich stoupající oblibou, ale i získáním nejrůznějších ocenění. Za těmito úspěchy stojí především zaměstnanci společnosti, kteří ke kvalitě výrobků přispívají svým nadšením a obětavostí.