Jihočeské Jerky Krůtí natur 20 g Krůtí jerky vynikají vysokým obsahem bílkovin a zárověň nízkým obsahem tuků. Jedná se o zdravou a chutnou svačinku, kterou si všichni zamilují. Jerky vznikají z libového masa, které je ochucené pouze přírodními složkami. Jsou proto bez lepku, cukru, umělých dochucovadel, barviv či konzervantů. Složení: Krůtí maso, mořská sůl. Lahodné sušené zauzené pásky čisté svaloviny krůtího masa. Skvělá chuť sušeného krůtího masa z českých chovů. Vyrobeno ze 100% čisté krůtí... Celý popis
Koupit za 52 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Sušené krůtí maso - Jihočeské Jerky natur 20 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
52 Kč
Koupit za 52 Kč
Jihočeské Jerky Krůtí natur 20 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Jihočeské jerky Jihočeské jerky krůtí 20 g - natur
Doprava:
59 Kč
Skladem
42 Kč
Koupit za 42 Kč
Jihočeské Jerky Krůtí 20g - Natur
Doprava:
59 Kč
46 Kč
Koupit za 46 Kč
Jihočeské Jerky Krůtí natur 20g
Doprava:
49 Kč
Skladem
53 Kč
Koupit za 53 Kč
Popis
Jihočeské Jerky Krůtí natur 20 g
Krůtí jerky vynikají vysokým obsahem bílkovin a zárověň nízkým obsahem tuků. Jedná se o zdravou a chutnou svačinku, kterou si všichni zamilují. Jerky vznikají z libového masa, které je ochucené pouze přírodními složkami. Jsou proto bez lepku, cukru, umělých dochucovadel, barviv či konzervantů.
Složení: Krůtí maso, mořská sůl.
Lahodné sušené zauzené pásky čisté svaloviny krůtího masa. Skvělá chuť sušeného krůtího masa z českých chovů. Vyrobeno ze 100% čisté krůtí svaloviny.
Krůtí jerky vynikají vysokým obsahem bílkovin a zárověň nízkým obsahem tuků. Jedná se o zdravou a chutnou svačinku, kterou si všichni zamilují. Jerky vznikají z libového masa, které je ochucené pouze přírodními složkami. Jsou proto bez lepku, cukru, umělých dochucovadel, barviv či konzervantů.
Složení: Krůtí maso, mořská sůl.
Lahodné sušené zauzené pásky čisté svaloviny krůtího masa. Skvělá chuť sušeného krůtího masa z českých chovů. Vyrobeno ze 100% čisté krůtí svaloviny.
Parametry
Výrobce | Jihočeské Jerky |
Množství | 20 g |